luni, 18 ianuarie 2010

partea a VIII-a.

"la 2 esti gata in fata scarii cu carnetul de conducere in mana si bagajele.o sa ai o surpriza.te iubesc".
ciudat mesaj.ma intrebam ce surpriza avea sa imi pregateasca a. de data asta,si mai ales de ce cu carnetul...ooff...imi aduc aminte cand am dat pentru prima data pentru carnetul de conducere.aveam emotii de tremuram si mancam ciocolata intr-una in speranta ca imi voi reveni;evident,nu a fost sa fie asa.nu am trecut de prima data,dar a doua oara am facut perfect.revenind...mesajul ma pusese pe ganduri de dimineata de cand l-am primit.a. era plecata iar eu eram cel mai curios om din lume.
ma imbrac intr-un tricou de-al ei mai larg,niste pantaloni scurti si niste tenisi cam rupti,dar imi plac prea mult ca sa ii arunc si cobor din scara in speranta ca voi gasi niste tigari decente la magazinul de langa bloc.evident,a trebuit sa ma multumesc cu un pachet jerpelit de more,alte tigari nu aveau.
dimineata avea sa ma prinda in fata laptopului,scriind niste mail-uri catre niste prieteni de prin tara,fosti colegi de liceu.facusem bagajele in graba,nici nu cred ca i-am pus tot ce si-ar fi pus ea...era totul compactat doar intr-un rucsac destul de micut.d`eh,ce ma bucur ca ii fac eu bagajele.ea si-ar fi pus probabil de vreo 3-4 ori mai multe chestii,in fine...
la 2 fara ceva imi suna telefonul.tocmai ii dadeam de mancare pisicii.
"coboara omule,ce mai astepti?invitatie?"
ma imbrac cam aiurea,iau cele doua minibagajele si ies din casa cu tigara in gura.cand ajung in fata scarii sa imi pice fata cu tot cu tigara,nu alta...
a. era sprijinita pe un renault megane negru proaspat scos de la spalatorie.ma uit la ea putin ironic si o intreb cum de a reusit sa ajunga intreaga cu ea pana aici.imi spune ca masina ne-a dat-o alor ei,cadou de nunta.destul de ciudat,dar foarte practic.
ne urcam in ea,eu la volan ea in dreapta.
"si...unde mergem...?"
"nu stiu...aiurea...hai!"
era frumos sa conduc cam babeste cu ea langa mine,mai ales ca era tacuta si ma privea cu coada ochiului.afara incepuse sa ploua marunt,o ploaie calda de vara.
"trage pe dreapta...vreau sa fac pipi si sa fac niste poze..."
a. parea deranjata de sutienul ei.tot se agita si se pipaia pe sani.arcul metalic cred ca i-a perforat deja sanul stang.are ce!
stramb din nas;braduletul spanzurat de oglinda retrovizoare ma privea dubios,emanand un miros ciudat de sosete vechi.nu imi place...
ies din masina.ma sprijin pe portiera,cu fundul spre drum,astfel incat soferii sa imi poate citi lejer marca de la boxeri sau sa imi admire picioarele "musculoase".a. vine si isi ia aparatul foto si ma pupa.
"stai ca vreau sa fac niste poze pe aici..."
in sant era o mortaciune dupa reactie iubitei mele....ma scarbeau total dar pe ea o incantau.nu e nimic sigur,astept "dovezile".probabil se gandeste la un close-up.ce idiotenie.ma bag in masina si pun un CD gasit pe aici cu muzica germana,din aia de intors stomacul pe dos.a. imi zice ca e de dragoste,eu o aprob dar nu inteleg nimic.
a. nu se misca mai repede.ii bat in parbriz si ii fac semne disperate.a. imi zice ca o sa imi faca si mie o poza sa imi arate ca mi-a crescut burtica,probabil vrea sa se razbune pentru faza cu ridul.imi arata degetul de bine si imi zambeste.dupa ce ca era sa fac pe mine atunci,acum se prosteste pe acolo incercand sa prinda un cadru bun.
"e vorba despre arta!" urla a. din cauza muzicii.dau din cap fara sa inteleg ce zice,prea neinteresat "arta" ei.
tot se aude sunetul aparatului facand poze dar nu imi dau seama la ce,erau cateva buruieni care imi blocau vederea.a. imi face semn ca o sa mai dureze.dau ochii peste cap si imi invart cheile pe degete ca un boss adevarat.
incep sa fac spume.ea e foarte concentrata dracu` stie la ce."abia astept" sa imi arate ce minunatie a mai pozat.
femeia se intoarce,vazandu-ma in fibrilatie.imi da un sarut cum numai ea stie si ma fac ca imi trece relativ.
"la intoarcere o iei pe jos...arta cere sacrificii..."
mi-e pofta de o tigara.incep sa conduc ca ala din misiune imposibila 2.
"e clar.ai chef de sex..."
a. se apleaca peste frana de mana,aproape de umarul meu,dar atat incat sa nu ma deranjeze...isi rearanjeaza zgomotos cupa sutienului,isi umezeste buzele aproape de urechea mea dreapta si imi respira pe gat.ia aparatul si imi zice ca au iesit bine pozele.eram concentrat la drum,nu aveam chef de poze.pana cand...
"femeie esti scarboasa!cum poti sa pozezi mortaciuni?!?!"
"hai nu te agita.tot nu ti-am facut o poza.dar uite...aici abdomen plat,nu la tine"
a. isi intinde mana dreapta pe "burtica" mea.ma gadila putin si ma saruta pe ureche...
peste cateva ore ajungem intr-un oras mic sau o comuna.era noapte,destul de tarziu.mie imi cadeau ochii in gura iar a. cred ca deja atipise.caut prin ruscac o camasa si o pun pe ea.o intind pe bancheta din spate,folosind rucsacul drept perna.era moale.
ies afara,imi aprind o tigara si ma intind somnoros pe capota.avea sa fie o noapte salbatica,la propriu...
"macar nu mai ploua..."

3 comentarii:

  1. imi place ca-si zic "ba" sau "femeie".
    e foarte...habar n-am....lejer.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai in viata reala tu vorbesti elevat,cu neologisme si cuvinte pompoase?
    Nu cred.
    :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere