marți, 12 ianuarie 2010

partea a VI-a.

dupa cum era de asteptat,defapt nu.trebuia sa sune altfel,pentru ca nu era nimic de asteptat.
ca orice cuplu proaspat casatorit,nu se poate numi o nunta fara o luna de miere.noi nu facem exceptie de la regula,asa ca la 5 zile dupa nunta ne-am facut bagajele si am plecat.ne-am anulat plecarea in c. si intalnirea sotiei mele cu prietena ei cea buna...
vreau sa spun ca nunta a fost superba.cea mai frumoasa nunta la care am fost invitat ca mire!daca ma gandesc bine,singura (rad ca prostul singur in fata calculatorului).toata lumea s-a simtit bine,toata lumea a fost eleganta,toata lumea era formata din vreo 100 de persoane,din care 80 la suta erau tineri.ma rog…trebuiau sa fie si cateva testoase,rude d-ale mele sau ale miresei mele.bunici,matusi,unchi…per ansamblu,a fost minunat.allan delon era mic copil pe langa mine.huh,modest,nu?nu.
stateam mai devreme si ma gandeam de ce fac oamenii nunti.cam sec.adica sa iti sarbatoresti intr-un fel sfarsitul carierei de burlac,sa fii si tu om la casa ta,sa te rezumi la o singura femeie (hehee…si ce femeie!) si asa mai departe.aahh daaa…eviideeeent.pentru bani!pentru ce altceva ai organiza o petrecere!?ma rog…daca ma intrebai asta acum vreo 2-3 ani,ar fi pentru aventurile de prin bai sau dormitoare cu cate vreo bruneta.
dar acum,ne-am maturizat.cred.sau cel putin imi place sa cred.oricum,”experienta” asta a fost cea mai frumoasa din viata mea.ba nu.a doua.prima data nu se compara cu nimic.nu stiu de ce ma gandesc la sex…se vede ca ii duc lipsa a.-ei,probabil este la facultate.revenind la subiect,au iesit bani.de ce vorbesc despre asta,sincer,nu stiu.partea materiala nu m-a interesat niciodata in nicio situatie.dar pentru curiosi,sa stiti ca ne-au mai ramas destui bani incat sa mergem pentru o saptamana si jumatate la paris.
da,acolo am facut luna de miere.in mirificul oras al indragostitilor,a branzei si a vinului.oo da.minunat,nu?nu.defapt da.
am facut rezervari la o agentie de transport,ne-am luat bilete,am ajuns la aeroport,am stat si am fumat jumatate de pachet.a. a insistat sa mergem cu o ora jumatate mai devreme,cica asa se face.pe drum am dormit.sec,stiu.dar eram amandoi foarte obositi si plus de asta,confortul a fost excelent.nici nu am observat cand trecem pe deasupra europei.a fost interesant si somnul,n-am ce spune,unul european.
am ajuns in sfarsit in gigantul aeroport al parisului.cu 2 valize imense dupa noi,o geanta,un canon 450d si o harta,ne uitam dezorientati unul la altul.ne-am amuzat cand am realizat ca…"ba,chiar suntem in franta!".am facut semn cu mana unui taxi,ca in b.,si imediat a aparut versiunea franceza si mult imbunatatita a domnului a..ne-am urcat sfiosi in taxi.
“boulevard malesherbes 24,s`il vous plait” a marait a. in franceza ai de balta.
taximetristul se uita foarte mirat la noi,radicand putin din spranceana.probabil si-a dat si el seama ca nu aveam de gand sa stam la orice bodega de 2 stele cum fac altii veniti in vizita aici.noi ne-am permis sa ne cazam "decent",la un hotel de 5 stelute,la the hyatt regency paris madlaine,unde ne-am rezervat o camera mare,matrimoniala.stilul francez e superb,ne-a impresionat placut pe amandoi.
“la banii astia,atata le mai trebuia…sa nu fie frumos”.
nu stau acum sa descriu toata conversatia de 4-5 replici in franceza care a durat vreo 30 de minute,dar na.a fost amuzant sa te "certi" intr-o limba pe care nu o stii foarte bine.pe final,am realizat toti ca se poate comunica si in engleza,limba pe care o stapanim mult mai bine.si in plus,stim si injuraturi,motherfucker.
ne propusesem multe lucruri de facut in minunatul oras.bulevardul champs-elysees,evident turnul eiffel,basilica sacre-coeur,notre dame,genialul cabaret moulin rouge,luvrul,pe care nu pot in niciun fel sa il inghit (mi se pare o mare prostie),muzeul d`orsay,piata de la concorde si opera din paris si mult asteptatul shopping "à la paris".
nu ma obosesc sa scriu despre cat de frumoase sunt aceste obiective turistice,pentru mai multe accesati google-ul si o sa gasiti cate informatii vreti.a trebuit sa ne mai cumparam un memory card pentru aparatul foto.se umpluse cu 1000 de poze abia in primele 4 zile.ce sa fac daca sotia mea esti fotografofila?
am avut parte de momente superbe,foarte romantice,pe care le-am trait in toata splendoarea lor.stiu ca suna a ipocrizie sau snobism,dar vorbesc chiar serios.e minunat sa ai o panorama de 360 de grade asupra intregului oras noaptea,sa ii vezi luminile,sa ii simti mirosul…e unul dintre momentele pretioase din viata,mai ales traite cu fiinta care avea sa iti fie alaturi pentru tot restul vietii...cel putin asa cred.
cele cateva mai multe zile au trecut destul de repede.timpul trece repede cand te distrezi.nu stau sa povestesc drumul intoarcerii spre tara,desi lucrurile s-au petrecut in sens invers veniri...tot am dormit,tot cu taxiul,tot la aeroport...hhmm,defapt stai.e un detaliu pe care l-am omis.in loc de doua valize,acum erau 4.mda...se pare ca s-au "reprodus" si ele,nu numai detinatorii lor.a. isi luase din franta o gramada de prostii.parfumuri,haine,iar parfumuri,iar haine,pantofi cu toc,pantofi fara toc si lista poate continua cu multe multe alte chestii.probabil te intrebi daca eu nu m-am ales cu nimic.oo ba da.in afara faptului ca am cele mai frumoase amintiri cu a.,ma rog,nu chiar cele mai frumoase pentru ca i-a fost rau vreo 2 zile,nu mi-am luat mare chestie.niste parfumuri,tricouri destul de ok si esarfe geniale!aahh da,era sa uit de sosetele de la levi`s.ciudat sa vezi ca levi strauss are si sosete.hhmm...nu stiu,si alte chestii micute si prostesti.nu m-am putut abtine sa nu ii iau cadou o.-ei un vibrator.ii promisesem de mult asta.hihi.
revenind in prezent.
nu stiu de ce aveam impresia ca tara se va schimba in zilele astea cat am fost desprinsi de evenimentele de pe aici.b.-ul era la fel,acelasi trafic,acelasi c.c.,poate alt personal,aceeasi g.n..la tv erau aceleasi chestii pe care le vezi in fiecare buletin de stiri,la orice ora din zi si din noapte:crime,violuri,jafuri si tot felul de brainwashing stuff.
nu imi placea sa deschid televizorul doar pentru asta.de obicei adormeam cu el deschis pe discovery sau oricum,ceva stiintific,fiind prea obosit.a. deja dormea si nu prea o deranja pe ea lumina.se cuibarea in bratele mele si asa dormeam pana dimineata.
imi placea si inca imi place sa imi petrec noptile cu ea,oriunde am fi.fie ca suntem la mare,la munte,in b. sau paris,fiecare noapte e magica daca e ea.imi place sa povestim asa aiurea,specific noua,despre orice...despre o sticla de bere si fabricarea ei,despre aerul conditionat,despre egiptul antic...orice era un subiect de discutie pentru noi.nu imi amintesc sa ne fi plictisit vreodata.pana si ideea ca nu avem un subiect era...chiar un subiect!
poate asta inseamna sa nu te mai saturi de cineva.la urma urmei,nu poti fi cu acel cineva,nu te poti casatori cu cineva daca nu exista o comunicare perfecta intre voi.hhmm...am ajuns sa dau sfaturi despre relatii.evoluez!
nu stiu...altfel,ar fi ca si cum ai sta in casa cu un surdo-mut.nu,sau altfel.tu sa fii cusut la gura,si celalalt la ochi.exact,ca in saw VI.sadic,dar oarecum am dreptate.
a. ma privea de pe canapea cum imi insiram gandurile,cum insiram povestea vietii noastre pana acum.avea o ceasca de ceai in mama din care ieseau aburi.ne uitam unul la altul fara sa spunem nimic.vorbeam doar din priviri.frumos...astfel de momente trebuie savurate pe deplin.ma gandesc cat de norocos sunt,cat de iubit sunt,sau cel putin asa imi da ea impresia,cat de mult o iubesc,sau cel putin asa ii dau ei impresia si cat de bine ne merge.hhmm...nu prea ma simt in stare sa continui povestea.in spatele privirii angelice se ascundea defapt dorinta de a merge la nani,iar laptop-ul meu o deranja.nu stiu...nu imi e somn,dar vreau sa imi petrec cateva minute cu ea...sa imi spele iar creierii cu parfumul ei,sa ma jupoaie de viu cu mangaierile ei si sa se topeasca in mine.
asa suntem noi.ninfomani,iubareti,seriosi si...proaspeti casatoriti.
"acum putem sa o facem legal,stiai?"
ooo da.presupun ca va fi inca o seara din ciclul o mie si una de nopti...magic,as i said.

5 comentarii:

  1. Pana aici mi se pare una dintre cele mai dragute povesti.Mai ales ca privesc putin prin cuvinte.Dar am totusi o curiozitate..totul este adevarat, sau e o poveste?

    RăspundețiȘtergere
  2. eu sunt curioasa.. daca chiar te-ai insurat?..

    RăspundețiȘtergere