duminică, 10 ianuarie 2010

partea a V-a.

“draga o.,


in primul si primul rand,acorda-mi placerea de a te baga acolo de unde ai iesit pentru ca nu ai venit la nunta mea minunata.era singurul eveniment de care nu trebuia sa uiti.ma rog.te inteleg.varsta asta isi pune amprenta si pe tine.
nu vreau sa iti spun ce ai prierdut,te las pe tine sa vezi cu ochii tai,de asta ti-am pus si o filmare.a fost genial,fiinta!pana si alor mei le-a placut,pe care ii stii foarte pretentiosi.hhmm…desi ar fi putut sa imi zica asa,din snobismul lor caracteristic ca totul a iesit ok si ca vai de mine cea mai frumoasa nunta la care au fost.bla bla bla.
cred ca ti-am simtit lipsa ba.oricum,iti multumesc pentru telefon si pentru urari.a. vrea sa te cunoasca,sa stati la barfa ca fumeile,alea alea.apropo de relatii,g. the great ce face?mi-e dor de el si de felul in care spunea bancuri.
revenind la nunta noastra,impropriu spus.s-a furat mireasa,am dat rascumpararea “hotilor”,desi nu vroiam sa o mai aduca inapoi.3 sticle de vodka fiinta!mi-am facut cruce!puteau sa ceara JD,vin,sampanie!dar nu bautura vietii!ma rog,v. o facuse intentionat.neamuzant si sec,tipic lui.
rochia sotiei mele a fost superba!probabil te-ai fi indragostit si tu de ea.nu fac aluzie la partea ta bisexuala deloc.nu nu.nici mirele nu a fost departe de perfectiune.nu se pune ca tot trebuia sa imi asez cravata si sa suport milioanele de blitz-uri de la aparatele foto ale colegilor iubitei mele.baieti adevarati,nu gluma.
invitatii au fost ok,muzica a fost buna.nu se numea nunta daca nu puneam si chestii din astea romanesti,gen populara sau dan spataru.a fost amuzant tare,ne-am distrat pana in zori.ma rog.nu mai puteam.
sa nu crezi ca nu am avut parte de actiune.ce bine ca ii trecuse “perioada rosie” domnisoarei.am facut-o intr-o camera destul de draguta din restaurantul unde a fost evenimentul.a fost foarte spontan,cum ne place noua.ce-ai pierdut,ba!si nu,nu fac iar aluzii la fetisurile tale cu chestii in grup and stuff.desi,recunosc,mi-ar placea.nu,glumesc.oare?!...
in fine.aahh da…vroiam sa iti spun de parintii ei.foarte eleganti!jur!tatal ei avea un costum negru superb!eu de ce nu mi-am luat din ala?!aahh da…poate ca ar fi trebuit sa ma duc pana in franta sa imi caut pe acolo ceva.neeaahh…prostii.invitatii din partea ei au fost super!foarte de gasca,de treaba si amuzanti.din partea mea…stii doar grupuletul vesel.nu a lipsit v. si prietena lui,care apropo,au fost si nasi,i.,c.s si asa mai departe.o sa vezi pe filmare.
cadourile au fost pe placul nostru.daca te gandesti la jucarii sexuale,sa stii ca ai cam nimerit-o.nu intru in detalii,vreau sa iti spun astea fata in fata.chiiaaarr baa…apropo de face to face.sa stii ca peste 2-3 zile,vineri sau sambata,ajungem in c..daca ar dori imparatia voastra sa ia un tren din b. m. si sa ne intalnim toti patru,evident il iei si pe g.,la o cafea sau suc sau pizza sau orgie sau ce vrei tu in c.,ar fi perfect.
nu ma intreba scopul venirii pe meleagurile ardelenesti pe mine.a. tine neaparat sa vada pe o prietena foarte buna a ei.una,s..habar n-am.in orice caz,vom sta tot weekend-ul prin zona.vrem sa mergem si in s. si locuri de genul asta.nu stiu…vedem.asa ca pune mana si fa bagajele,special am zis la plural ca sa i-l faci si pe a lui g..da,tin cu el,evident.prea va pupam noi in fund,si la propriu si la figurat,pe voi,femeile.d`eh.
asa,pe final,trebuie sa bag ceva stereotip gen mi-e dor de tine si abia astept sa te revad si chestii de genul.neeaahh…abia astept sa te revad ca sa te omor pentru ca ai lipsit de la nunta.dragut,nu?lasa ca vezi tu.
te pup unde vrei tu,ma rog,nu chiar.
oficial,sunt casatorit!


cu toata dragostea si
injuraturile meritate,

a."

Un comentariu:

  1. I don't get it.. Why did I get an e-mail with a new post and it was this? Eu care eram happy ca este ceva nou de citit :-)) Fie blogul tau, fie mailul meu, something's gone mad.

    RăspundețiȘtergere