joi, 10 iunie 2010

partea a XIV-a.

"si...cum e a.?merge bine?"
dimineata in casa s.-ei a fost dubioasa.m-au trezit chicotele iubitei mele.erau in camera de langa,dar auzeam ce vorbeau.vorbeau despre mine!nu m-am ridicat din pat,in speranta ca poate aflu ceva.discutia nu ar fi fost la fel daca eram si eu intre ele.
le-am lasat vreo jumate` de ora sa vorbeasca "ca intre fete",timp in care m-am uitat la desenele mele preferate.nu stiam daca se poate fuma in camera,desi,civilizat ar fi sa nu o fac.nu am tinut cont de asta,dorinta de a fuma o tigara buna pusese deja stapanire pe mintea mea.imi era asa o lene sa ma dau jos din pat,sa ma ridic,sa imi iau pachetul de tigari din buzunarul blugilor...mi-am zis sa o las balta dar intrasem in sevraj.
ce noroc!chiar o tigara mai aveam!cu ocazia asta folosesc pachetul gol de marlboro pe post de scrumiera.aud pasi venind...
"te-ai trezit,dragul meu?"
"nu,inca dorm..." ii raspund pe un ton ironic amuzant.
nu trec cateva clipe si apare si s..era frumoasa.nu imi plac satenele,dar ei chiar ii statea bine.avea parul desfacut si ii curgea frumos pe umeri.i-am zambit involuntar.tricoul de pe ea ii lasa sa se vada o parte generoasa din piept.i-am privit fugitiv sanii,pareau frumosi.conform unui studiu,80% dintre barbati privesc spre "pieptul" femeii cand vorbesc cu aceasta.nu faceam parte din cei 20%,deci regula s-a aplicat si in cazul meu.
m-a invitat sa luam micul dejun in bucatarie.a. ma privea zambind cum ma ridic din nou din pat,cum imi trag pantalonii pe mine si cum merg ca o rata spre baie.mirosea bine in baie.m-am privit in oglinda si imi placea ce vedeam,desi parul era electrocutat.
"ce noapte..." imi zic in gand.
sunt narcisist,recunosc!
s. avea o casuta destul de mare.camera in care am dormit azi-noapte cu a. era la etaj.era frumoasa,imi aducea aminte de hotelul din franta.in bucatarie ma asteptau ele cu trei cu cafele in fata.m-am asezat,desi obisnuiesc sa imi beau cafeaua in picioare,agitandu-ma prin casa.trebuia sa ma conformez.nu mai aveam tigari,lucru ce ma deranja la culme.o dimineata fara tigari la cafea e ca o noapte de sex fara...erectie.
"azi ce facem?"
s. a stat putin pe ganduri.avea un aer intelectual cand se uita in gol.
"mergem aiurea,nu stiu..."
am mancat in graba gustarea,amintindu-mi de o. cu care trebuia sa ma intalnesc.ar fi o idee buna sa vina si ea prin zona.ma ridic de la masa,multumesc gazdei pentru micul dejun si ma grabesc spre camera.nu se putea sa nu ma impiedic pe scari,era evident ca se va intampla asta.
aveam deja 2 apeluri pierdute de la o. si un mesaj "sunt in c..ma suni cand vrei.sunt cu g..".
asta m-a bucurat,cel putin aveam cu cine imi pierde timpul intr-un fel cat de cat benefic.ii scriu in graba un mesaj,spunandu-i ca ne vedem in 30 de minute la mall,la iulius.
ma aranjez in graba,iau camera foto,vreo doua sute de mii pentru tigari de la a. si cobor,de data asta cu mai multa atentie.se uitau amandoua tare ciudat la mine,dar erau asa amuzante.ma pufneste rasul...
"unde pleci?nu ramai cu noi?"
"ma intalnesc cu o..daca vrei,ne vedem toti mai pe seara...e cu prietenul..."
"bineee..." si isi da ochii peste cap.
fac 3 pasi,ma intorc si le pup pe amandoua.
"vezi ca ti-am luat niste bani pentru tigari...mersi..." si ies pe usa afara.
vremea era draguta,chiar calda,desi era toamna.
nu pot sa ma orientez in spatiu.intreb cativa oameni care imi inspirau incredere dar mai ales inteligenta unde e iulius.am primit 3 raspunsuri diferite de la 3 persoane diferite.ma enervez si intru intr-un magazin sa imi iau "d-ale plamanului".vanzatoarea parea ok,desi avea cam mult par pe mana...asta m-a speriat.totusi,am cerut indicatii despre locul in care vroiam sa ajung.
a fost chiar de treaba,mi-a explicat ca la prosti,asa cum imi trebuie mie.ii las vreo 5 mii pentru fapta cea buna.accentul ei m-a amuzat.
imi aprind o tigara pe care o fumez cu atata pofta,incat nu observ ca ajunsese la filtru.
era destul de putina lume in fata mall-ului.ma invart pe acolo,imi scot telefonul,ma uit la ceas,il bag inapoi,iar il scot...si...nimic.
"da` unde esti tu?"
"pai acum ajung...a avut pana g."
"ce babalau..."
o. se amuza de situatie.
vroiam sa o vad cat mai repede.imi era dor de ea.nu o mai vazusem cateva luni,desi vorbeam des.era cea mai de treaba persoana pe care te puteai baza oricand,oriunde.pe langa calitatile intelectuale,era si frumoasa.nu prea am fost inspirat sa-l chem si pe g.,asta daca aveam chef de vreo partida de sex ca intre prieteni.
un VW albatru se apropie incet.vad prin geam o figura care imi pare cunoscuta.nici nu opreste bine masina si din ea iese o.,care incepe sa alerge ca o nebuna spre mine...ma sperii si ma feresc,dar nu indeajuns.ma ia in brate si ma strange atat de tare incat am crezut ca imi ies ochii din orbite si nicotina din plaman.simt ca raman fara aer si incerc sa o dezlipesc de pe mine.
g. ne privea amuzat.gesturile pe care le facea se traduceau "e nebuna la creierii capului".dupa cateva clipa in care am crezut ca lesin,imi da drumul.respir aer curat de c. si ii iau in brate pe amandoi.o. chiar era fericita ca ne vedeam.nu mi-am imaginat ca ii voi face asa o bucurie cand i-am spus ca vin,mai ales ca nu prea avea o voce asa incantata.
o. era imbracata bine,ca de obicei.era eleganta in stilul ei ciudat.g. la fel.nu stiu cum s-au gasit.recunosc,am facut greseala sa il chem si pe g. (glumesc).
"si...sunteti bine?"
rad amandoi si din senin o. ii trage o palma peste...peste ochi.g. pune mana la "ochi" si se lasa in jos,probabil de durere.nu,chiar de durere!o. isi schimba configuratie fetei si mi-a povestit pe un ton foarte serios ce s-a intamplat aseara.eram atent la ce imi povestea in timp ce mergeam in cautarea unui loc unde sa bem o cafea,fapt ce ma facea sa ma ciocnesc cu oamenii care veneau din fata.g. tacea linistit,umil...
in fine,ne asezam la masa,ne aduce cafeaua si ceaiul calmant pentru g..
"si...cat stai?mergem si in b.m.?"
mi-ar fi placut sa ma duc,dar as fi vrut sa petrec putin timp si cu a. azi.ma gandesc sa o sun.ii intreb daca ii deranjeaza daca ar veni si sotia mea.raspunsul vine imediat,urmat apoi de un sarut.
"nu vii si tu...?"
"mmbaaa da.unde esti?"
"prin zona,la iulius.te astept la..."
inchid telefonul si stau si ii privesc pe cei doi cum se sarutau.nu observa ca ii analizez.ciudati sunt oamenii cand se saruta.e interesant sa vezi cum se formeaza usoare cute deasupra buzei superioare si cum schimbul de fluide intareste imunitatea.corpul uman poate fi considerat masina perfecta.
nu trec 10 minute si apare si a. la brat cu s..m-am simtit bine cand am facut prezentarile,ma simteam "omul de lagatura".a. parea excitata,ii transpirasera usor mainile si respira greu.ma strangea de mana,ca si cum ar fi vrut sa ne sudeze degetele...
ii soptesc "ce ai,esti bine?" si raspunsul vine in cateva milisecunde.
a. doar avea chef de sex.atat.isi musca buza,tragandu-mi cate o privire "din aia".se lasa pe mine,cu mana pe pieptul meu,coborand usor,usor...
si...
probabil as fi terminat si partea asta daca nu ar fi reusit sa ma "convinga".era una dintre micile ei fantezii prostesti sa o faca intr-o baie de genul.
"si...unde e toaleta?"

21 de comentarii:

  1. Scuzati calitatea postarii,dar mai ales intarzierea.
    :-)...

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Mereu ne lasi cu sufletul la gura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Genial. :x
    Tine'o tot asa !

    RăspundețiȘtergere
  4. E nou,e original...e o iluzie:).

    Stii,fata aceea...isi doreste ceea ce iti doresti tu,mai mult sau mai putin...dar parul ii e saten si libertatea incatusata.

    RăspundețiȘtergere
  5. acum observ, ai postat de ziua mea. Merci de "cadoul involuntar", dacă pot să-i spun așa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am stiut ca e ziua ta.
    La multi ani!
    (Mai bine mai tarziu decat niciodata).
    :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. ... dar și mai bine niciodată târziu. Mulțu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Care sunt desenele tale preferate?:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ed,Edd si Eddy si Tom&Jerry :-)).

    RăspundețiȘtergere
  10. Tom&Jerry:X
    Ed,Edd si Eddy:-??

    De ce esti mereu busy pe mess?

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru ca niciodata nu sunt busy,imi place bulinita.
    :-)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur ca-ti place "bulinita":P:).

    Bine de stiut.:)

    RăspundețiȘtergere